Baptisten Gemeente Pernis Logo

Baptistengemeente Pernis

 
     
"Laat de kinderen ongemoeid, belet ze niet bij mij te komen, want het koninkrijk van de hemel behoort toe aan wie is zoals zij."
Mattheus 19:14
 
Bijbeluur

Het Bijbeluur, voorheen GBS, is een van de oudste activiteiten van onze gemeente. Vanaf de oprichting van de gemeente in 1938 wordt er in de week Bijbelstudie gedaan en met elkaar gebeden.
Het Bijbeluur wordt 1x in de twee weken op woensdagavond van 19.00 - 20.00 uur gegeven in ons kerkgebouw. Deze avonden hebben een sterk onderwijskundig karakter, dit in tegenstelling tot de Gemeente Groei Groepen die naast kennisoverdracht ook een sterke sociale functie hebben. De avonden van het Bijbeluur zijn altijd in de weken wanneer er geen kring is.
Onze doelstelling is het vergroten van de algemene kennis van de Bijbel, het leren toepassen van Gods Woord in het persoonlijk leven van gemeenteleden, het bidden voor de gemeente en de wereld om ons heen en het groeien in persoonlijk geloof. De Bijbelstudie wordt aan de hand van een thema gegeven door de voorganger en bij verhindering door een gemeentelid. De Bijbelstudie komt deels uit themaboekjes tot stand en deels door schriftonderzoek aan de hand van exegesemateriaal. We kiezen er meestal voor om een doorgaande lijn te behandelen gevarieerd afkomstig uit het Oude en het Nieuwe Testament. Het Bijbeluur is vrij toegankelijk voor iedereen, ook als je geen lid bent van de gemeente.
U bent dus van harte welkom!

Welkom
Actueel:
- Zondag 2 februari, Ds. P. Wijchers
- Zondag 9 februari, Ds. A. Stellingwerf
- Zondag 16 februari, Ds. C. Bartelink
- Zondag 23 februari, Br. C. 't Hart
- Zondag 1 maart, Ds. A. Stellingwerf

Agenda