Baptisten Gemeente Pernis Logo

Baptistengemeente Pernis

 
     
"Laat de kinderen ongemoeid, belet ze niet bij mij te komen, want het koninkrijk van de hemel behoort toe aan wie is zoals zij."
Mattheus 19:14
 
Alpha

Youth Alpha.
Met de Youth Alpha kun je op een gezellige manier wat meer te weten komen over het Christelijk geloof. Met een groep leeftijdgenoten heb je het over zaken als: Wie is Jezus, Hoe zit het met de Bijbel en hoe leidt God ons? Je begint de avond met een heerlijke maaltijd, daarna vertelt iemand iets over het onderwerp van die avond, waarna je in kleine groepjes uiteen gaat om daar over te praten. Tussendoor zijn er genoeg momenten om wat te drinken en te kletsen.

Voor wie?
Het is voor jongeren die iets meer willen weten over het geloof, misschien net gehoord hebben over God, of juist al hun hele leven naar de kerk gaan, maar gewoon weer willen weten hoe het nou ook al weer zit. Je gaat samen op zoek naar antwoorden op je vragen!

Hoe en wanneer?
Het zijn 10 zondagavonden en beginnen beginnen om 18.00 en zijn om 20.30 afgelopen. Zie voor datums het onderwerp Agenda.

Na de 5e avond ga je een weekend weg met de groep, waarin je de kans krijgt elkaar nog beter te leren kennen en langer over de onderwerpen door te praten.

Ben je nieuwsgierig, heb je zin om met een leuke groep leeftijdsgenoten open te praten over het geloof, hou je van lekker eten? Geef je op voor de Youth Alpha! Jij bent heel erg welkom, maar neem ook gezellig een vriend of vriendin mee!

Welkom
Actueel:
- Zondag 2 februari, Ds. P. Wijchers
- Zondag 9 februari, Ds. A. Stellingwerf
- Zondag 16 februari, Ds. C. Bartelink
- Zondag 23 februari, Br. C. 't Hart
- Zondag 1 maart, Ds. A. Stellingwerf

Agenda